Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 299,-
Levering: 1-3 hverdage
Bestil inden kl. 15 for at få sendt samme dag
Dansk Design i 925 sterling sølv

Handelsbetingelser

Fragt

Fragt fra 29 kr. - Fri fragt over 499,- Fragten er altid baseret på billigste fragtmetode - det vil sige uden omdeling. 

Ved levering til udlandet tillægges et gebyr efter fragtleverandørens gældende normaltakster. Handler du uden for EU gør vi opmærksom på, at eventuelle told- og momsgebyrer kan bliver tillagt forsendelsen.

 

Når din pakke afsendes, modtager du en mail med din track and trace-kode, så du kan følge pakken. Vi gør endvidere opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for at angive den korrekte leveringsadresse og, at en evt. erhvervsadresse er bemandet i normal arbejdstid. Såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os retten til at fakturere kunden evt. omkostninger fra GLS med om- eller genlevering. 

Fragtfrit gælder kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne), og er altid baseret på billigste fragtmetode.

 

Leveringstider

Normale leveringstider for lagervarer er typisk 2-4 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling med Dankort 

Ved betaling med Dankort trækkes beløbet først, når ordren er afsendt. Betalingen sker via en sikker forbindelse. De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne indtastes og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Aquadulce.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Betaling med Dankort er gebyrfrit.

 

Priser

Alle de viste priser på internetsiden vises i danske kroner, DKK, og er inklusiv moms. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter GLS' normale takster. Vi tager forbehold for eventuelle told- og momsgebyr, hvis du handler uden for EU. Der tages forbehold for trykfejl ift. priser. 

 

Betaling

Transaktionsvalutaen der benyttes er DKK.

 

Sikker betaling på nettet

Aqua Dulce Smykker er godkendt af PBS til at modtage betalinger over nettet. Alle betalinger foregår via en sikker krypteret SSL linie direkte til PBS. Så snart dine kortoplysninger er godkendt af PBS, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes på din konto, når varerne sendes afsted. Der kan benyttes følgende betalingskort: Dankort/Visa, JCB og MasterCard.

 

Farver & nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne stemmer dog godt overens med virkeligheden.

 

Returnering og fortrydelsesret

De normale regler for e-handel anført nedenfor er gældende. Som kunde hos www.aquadulce.dk har du altid 14 dages fuld returret. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail, eller brev senest 14 dage efter, du har modtaget din ordre og følge instruktionerne under siden retur. 

 

Ifølge reglerne for nethandel har forbrugeren følgende muligheder:

 

  • Fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.

  • En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

  • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren selv betale.

 

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, og returneres i Aqua Dulce Smykkers originale smykkeæske. Hvis du ønsker et smykke, ringstørrelse eller lignende, som ligger uden for vores sortiment, frafalder returretten. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

 

Kundeservice

Aqua Dulce Smykkers kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 9-14. Du er velkommen til at ringe på tlf. +45 2075 5096 i dette tidsrum, eller sende en e-mail til aquadulce@live.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Reklamationsret

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få byttet en vare, som er defekt grundet almindelig slitage, uheld eller forkert brug.

 

Hvordan returnerer jeg en ordre? 

 

Du kan altid få ombyttet eller returneret dit smykke inden for byttefristen, som er 14 dage. Gælder kun indenfor Danmarks grænser. Ønsker du at returnere et smykke inden for byttefristen, kan du følge denne guide:

  1. Køb og print returformular og returlabel (de bliver sendt til din mail, når du har gennemført køb af returlabel)
  2. Pak smykkerne forsvarligt ind i den emballage, som du har modtaget smykkerne i (husk at vedlægge smykkeæske)
  3. Læg returformularen i pakken sammen med smykkerne
  4. Fastgør returlabel på pakken
  5. Indlever den i en GLS pakkeshop. Se en liste over alle GLS pakkeshops


Start returnering af varer ved at klikke her

 

Har du købt et Aqua Dulce smykke hos en af vores forhandlere, skal smykket returneres til den pågældende butik

 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.

 

Konkurrencer

Er der ikke meldt tilbage fra vinderen af en konkurrence inden 30 dage, fratræder retten til modtagelse af gave, da den vil være givet videre til en anden vinder. (Konkurrencer på hhv. Facebook og Instagram) 

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30-11-2020