Gratis fragt for private ved køb over 499,-
Levering: 2-4 hverdage
You can never have too much jewellery
14 dages returret

Sommerens havefester

oprettet d.

Sommerens havefester

Selvom det danske sommervejr ikke altid er så stabilt, så er vi stadig mange, der hungrer efter en god havefest. Og udover skøn sommermad, farverige cocktails og festpynt, så er det perfekte outfit key til en god fest. Måske tager du en blomstret kjole på og en lille hæl, måske tager du et par flaterende jeans og en basic tee på, eller måske tager du noget helt tredje på. Og uanset, hvilket outfit du har det bedst i, så er dine smykker prikken over i'et - de er det, der skaber helheden. 

 

Men hvilke smykker skal du vælge? Vi har samlet noget inspiration, så om du er til afdæmpede basissmykker, eller mere iøjnfaldende og farverige smykker, så har vi det.

 

Pastelfarvede emaljekugler & ferskvandsperler er en af de hotteste trends, og noget vi absolut ikke kommer udenom lige foreløbig. Vi har skabt en håndfuld styles med disse elementer, og vi håber, at du finder din favorit blandt dem - se alle nyheder her.

 

 

 

Nogle af Selias sommerfavoritter er helt perfekte bud på smykker til sommerens fester - store som små. Nedenfor ser du Sally, Line square & Miley og Elisabeth, Line coin, Irina & Miley  ♥

 

 

 

 

Her ser du Aura, Maude & Selma ♥

Du kan shoppe dem ved at trykke på navnene.

Her ser du Octaline, Maude & Biloba ♥ 

Du kan shoppe dem ved at trykke på navnene.

Her ser du Simone, Maude & Caroline ♥

Du kan shoppe dem ved at trykke på navnene.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar